Lees hier de recensies van onze klanten.

Gastenboek

Ronald Kruizinga
18-01-17 23:04:45
Ik heb deze week de vernieuwde speelkaarten mogen ontvangen. Ze zien er geweldig uit! Veel veschillende oefeningen en wat ik het leukste vind: er zit steeds een suggestie bij waar en hoe je die zou kunnen doen. Daardoor ga je ze ook makkelijk en dagelijks gebruiken.
Ik neem ze nu ook tijdens wandelingen en workshops mee om spontane en afwisselende oefeningen te doen.
Mijn voeten blij, ik blij én mijn (mede-) wandelaars blij. Super!
Kasia Vermaire
15-01-17 17:53:54
Mijn voeten zijn merkbaar sterker & flexibeler geworden, door elke ochtend de Voetaktief kaarten te gebruiken met oefeningen. Inmiddels een soort voet warming up gemaakt van een aantal van de oefeningen van de kaarten, voordat ik aan mijn pilates/yoga of sport oefeningen begin. Ik heb er merkbaar baat bij!
Veel meer veerkracht in de voeten en soepelheid.
Super!

Het is ook een speelse manier om je fysieke gesteldheid te "scannen", vooral met de tennisbal oefening merk je gelijk de conditie/staat van je lijf, erg goed. Bij verkramping/­verzuring/­vermoeidheid voel je echt meer pijn punten en weet ik gelijk mijn fysieke oefeningen erop af te stemmen.

Kortom, leuk product!
Astrid
07-07-16 12:23:33
Op 29 juni vond er een demo plaats bij ons thuis waarbij de barefoot schoenen van Ahinsa Shoes en Feelmax voorgesteld werden. De demo begon met een paar gezamenlijke oefeningen waarbij de aanwezigen duidelijk konden voelen wat het dragen van een "gewone" schoen doet met je houding en je gevoel op de ondergrond. De uitleg omtrent barefoot beginnen lopen en leven werd aandachtig gevolgd en vragen stellen was natuurlijk vrij! Van dit laatste werd dan ook dankbaar gebruik gemaakt.
Blijkbaar waren de aanwezigen onder de indruk van de barefoot schoenen want van zodra het startschot gegeven werd begon iedereen naarstig te passen en te overleggen. Er werden zelfs tweedehands barefoot schoenen verkocht aan mensen die geen seconde meer konden wachten om aan hun nieuwe leven te beginnen.
Al bij al een geslaagde demo. Komen jullie de volgende keer ook?